11 juli start online verkoop De Componist

6 juli '16

Maandag 11 juli start de online verkoop van de 20 appartementen De Componist in Sliedrecht. Heb je interesse in één van deze schitterende nieuwbouwappartementen in Baanhoek-West? Lees dan verder hoe jij eigenaar kan worden!

1. Inzage in de verkoopstukken

Heb jij je aangemeld als belangstellende voor De Componist? Dan krijg je maandag 11 juli in de loop van de ochtend een e-mail met een link naar de verkoopdocumenten. Hier vind je onder andere de brochure, de mogelijkheden van meer- en minderwerk en de technische plattegronden. Je neemt op je gemak alles door en verzamelt eventuele vragen.

Let op:
Stond je nog niet ingeschreven op een van de appartementen in De Componist en heb je geen email ontvangen, ga dan naar het appartement van jouw keuze en laat je NAW-gegevens achter. Dan ontvang je aan het eind van de dag de persoonlijke email om ook jouw voorkeuren op te geven.

2. Informatiebijeenkomst

Op donderdagavond 14 juli organiseren we een informatiebijeenkomst over de nieuwbouwappartementen. Je bent tussen 18.00 en 20.00 uur welkom in het kantoor van Rabobank Merwestroom aan het Bonkelaarplein in Sliedrecht. Tijdens deze bijeenkomst kan je de gedrukte brochure ophalen en heb je alle gelegenheid voor het stellen van vragen. Wil je ook graag in gesprek met de Rabobank over je financiële mogelijkheden? Meld je dan aan via de speciale website. 

3. Invullen en insturen inschrijfformulier

Na de informatiebijeenkomst heb je nog tot en met maandag 18 juli de tijd om het inschrijfformulier in te vullen via je persoonlijke inschrijflink. 

4. Toewijzing en loting

Op maandag 18 juli sluit de inschrijving en dan...?

Dinsdag 19 juli worden alle inschrijvingen verzameld en worden de bouwnummers toegewezen. De toewijzing vindt plaats op basis van de eerste voorkeur van een bouwnummer.

Met andere woorden, als er slechts 1 belangstellende (bijvoorbeeld) bouwnummer 10 als eerste voorkeur heeft opgegeven wordt bouwnummer 10 aan de desbetreffende belangstellende toegewezen. Zijn er meerdere belangstellenden die de eerste voorkeur voor bouwnummer 10 hebben, dan zal er tussen deze belangstellenden geloot worden om te bepalen wie het bouwnummer krijgt toegewezen. Deze procedure wordt op alle 20 bouwnummers in De Componist toegepast.

Als er bouwnummers zijn die niet als eerste voorkeur zijn opgegeven wordt er gekeken hoeveel belangstellenden (die nog geen bouwnummer toegewezen gekregen hebben) het desbetreffende bouwnummer als 2e voorkeur hebben opgegeven. Zodra dit slechts één belangstellende betreft wordt dit bouwnummer toegewezen. Zijn dit ook meerdere belangstellenden, dan wordt er weer geloot om te bepalen aan wie het bouwnummer wordt toegewezen.

Bovenstaande procedure wordt herhaalt totdat alle bouwnummers zijn toegewezen.

5. Uitnodiging gesprek en tekenen overeenkomst

Iedereen die zich heeft ingeschreven, ontvangt van ons uiterlijk woensdag 20 juli bericht. Alle belangstellenden die zijn ingeloot en een bouwnummer toegewezen hebben gekregen worden door verkoopadviseur Marnix Haanappel van BPD of Waltmann Makelaardij gebeld met het goede nieuws. Er wordt dan direct een afspraak ingepland voor een adviesgesprek. De belangstellenden die niet zijn ingeloot ontvangen een email met daarin het bericht dat ze geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen en op de reservelijst geplaatst zijn.