Aannemer Rehorst wint awards Stichting Klantgericht Bouwen

25 september '19

Een mooie prestatie voor aannemer Rehorst Bouw (onderdeel van Adriaan van Erk), aannemer van onder andere Strauss en De Dirigent. Zij hebben 2 awards mogen ontvangen van Stichting Klantgericht Bouwen. Goed nieuws als jouw nieuwe huis door deze aannemer wordt gebouwd!

image alt

Kopersbegeleiding en Oplevering

Rehorst Bouw kreeg de SKB Kopersbegeleiding Award omdat zij door kopers het beste beoordeeld werden op onder meer communicatie met de kopersbegeleider, informatievoorziening tijdens de bouw en het inspelen op extra wensen tijdens de bouw. Ook ontving Rehorst de SKB Oplevering Award. Van hun kopers kregen ze een goede beoordeling op onder meer communicatie tijdens de oplevering, de tijd die voor de oplevering is uitgetrokken en de kwaliteit van de afgehandelde punten. Ook scoorde de aannemer goed in de categorie Meer- en Minderwerk. Zij werden hier tweede.

Beschikbaar aanbod

Wij feliciteren Rehorst Bouw met het behalen van dit prachtige resultaat! Wil jij ook een woning van deze award winnende aannemer? Er zijn nog een aantal bouwnummers beschikbaar in De Dirigent. Bekijk het aanbod op de pagina Woningen. En neem bij interesse contact met ons op. 

Bekijk het beschikbare aanbod
  Bekijk de woningen
  Lees het laatste nieuws