Buurtvereniging voor Baanhoek-West

15 september '16

Na maanden van voorbereiding heeft Baanhoek-West sinds vrijdag 9 september officieel een buurtvereniging! Een aantal weken geleden werd het bestuur compleet en kon de vereniging officieel opgericht worden via de notaris.  Onlangs organiseerde de, toen nog in oprichting zijnde, buurtvereniging al een dag vol activiteiten om zich voor te stellen aan de wijk.  

Eerste activiteit

Zaterdag 11 juni 2016 heeft de buurtvereniging Baanhoek West zich voorgesteld aan de wijk. De buurtvereniging heeft gedurende deze dag een aantal activiteiten georganiseerd. Van deze activiteiten waren het springkussen en het cake versieren veruit het populairst. Daarnaast kon de sportieve jeugd hun kunsten laten zien op een voetbal bord. Voor de mensen die goed hun zenuwen konden beheersen was er een spiraalspel en kon men hun richting gevoel bewijzen op een dartbord.

Leden

De voorzitter Piet Kramp en secretaris Matthijs de Jong van de vereniging waren aanwezig om een praatje te maken en eventueel nieuwe leden te werven. Ze konden aan het einde van dag vaststellen dat ze naast veel bekende gezicht toch ook nieuwe gezichten gezien hebben. Het merendeel was zeer positief over het oprichten van een buurtvereniging en een aantal heeft zich ook daadwerkelijk aangemeld als lid!

Lid worden

Binnen enkele weken krijgen alle bewoners van de wijk een brief waarmee ze zich officieel kunnen aanmelden als lid. De contributie bedraagt 20 euro per gezin per jaar.  Kijk voor meer informatie op bvbaanhoekwest.nl.  

Buurtvereniging krijgt ruimte Lees het artikel
Vragen over de wijk? Neem contact op