Complete keuken bij appartement De Dirigent

24 april '19

De appartementen De Dirigent worden standaard opgeleverd met een complete keuken. Deze keuken, met schiereiland, van Keukenvision heeft een hoop opties en mogelijkheden. Zo kun je kiezen uit 9 kleuren voor de kastjes en wel 45 kleuren voor het werkblad. Wat heeft jouw voorkeur?

image alt

Schiereiland

De geselecteerde keuken voor de appartementen heeft een opstelling met een schiereiland. In dit schiereiland zit de wasbak met luxe éénhendel waskraan. Zet er een aantal barkrukken aan en je hebt een heerlijke plek om ’s ochtends te ontbijten. Of laat je gasten hier aanschuiven terwijl jij staat te koken. De keuken is verder uitgerust met afzuigkap, keramische kookplaat, magnetron, koelkast en vaatwasser.

Frontkleuren & werkbladen

De keuken biedt een hoop keuzemogelijkheden voor de frontkleur en het werkblad. Worden jouw kastjes spierwit of ga je voor gedurfd rood of misschien wel zwart. Aan jou de keuze uit 9 kleuren. Ook voor het werkblad valt er een hele hoop te kiezen. Er zijn 45 mogelijkheden, van houtlook tot marmerlook. Zo stel jij volledig jouw nieuwe droomkeuken samen. 

Bekijk de keukenflyer

Andere wensen

Heb je liever andere apparaten, frontjes of een kokendwaterkraan? Geen probleem! Tegen meerprijs kan je de keuken volledig naar je eigen smaak aanpassen en inrichten. Keukenvision laat graag de mogelijkheden zien in hun showroom. Keukenvision is gevestigd aan de Kamerling Onnesweg 25 in Dordrecht.

  Bekijk de beschikbare appartementen
  Kies je eigen binnendeuren