15 juni 2017

Start online verkoop Verdi en Vivaldi

Datum start verkoop Verdi en Vivaldi bekend!

30 mei '17

Het is bijna zover! De verkoop van de Verdi en Vivaldi start 15 juni om 17.00 uur online. Zet het dus alvast in je agenda! Op donderdagavond 22 juni wordt er een informatieavond georganiseerd in het kantoor van Rabobank Merwestroom in Sliedrecht.  Lees hieronder hoe de verkoop in z'n werk gaat.

1) Inzage in de verkoopstukken

Heb jij je aangemeld als belangstellende voor de Verdi en/of Vivaldi? Dan krijg je donderdag 15 juni rond 17.00 uur een e-mail met een link naar de verkoopdocumenten. Hier vind je onder andere de brochure, de mogelijkheden van meer- en minderwerk en wat voor sanitair en keuken er standaard in de woningen komt. Je neemt op je gemak alles door en verzamelt eventuele vragen. 

Let op:
Heb je je nog niet ingeschreven op een specifiek woningtype? Ga dan naar de woning van jouw keuze en laat je NAW-gegevens achter. Alleen dan ontvang je een link naar het inschrijfformulier.

2) Informatiebijeenkomst

Op donderdagavond 22 juni organiseren we een informatieavond over de woningen. Je bent tussen 18.30 en 20.00 uur van harte welkom in het kantoor van Rabobank Merwestroom in Sliedrecht. Tijdens deze avond kan je de gedrukte brochure ophalen en heb je alle gelegenheid voor het stellen van vragen. 

3) Invullen en insturen inschrijfformulier

Na de informatieavond heb je nog tot en met maandag 26 juni 17.00 uur de tijd om het inschrijfformulier online in te vullen. 

4) Toewijzing en loting

Op maandag 26 juni sluit de inschrijving en dan...?

Dinsdag 27 juni worden alle inschrijvingen verzameld en worden de bouwnummers toegewezen. De toewijzing vindt plaats op basis van de eerste voorkeur van een bouwnummer. 

Met andere woorden, als er slechts 1 belangstellende (bijvoorbeeld) bouwnummer 10 als eerste voorkeur heeft opgegeven wordt bouwnummer 10 aan de desbetreffende belangstellende toegewezen. Zijn er meerdere belangstellenden die de eerste voorkeur voor bouwnummer 10 hebben, dan zal er tussen deze belangstellenden geloot worden om te bepalen wie het bouwnummer krijgt toegewezen. Deze procedure wordt op alle 25 bouwnummers toegepast.

Als er bouwnummers zijn die niet als eerste voorkeur zijn opgegeven wordt er gekeken hoeveel belangstellenden (die nog geen bouwnummer toegewezen gekregen hebben) het desbetreffende bouwnummer als 2e voorkeur hebben opgegeven. Zodra dit slechts één belangstellende betreft wordt dit bouwnummer toegewezen. Zijn dit ook meerdere belangstellenden, dan wordt er weer geloot om te bepalen aan wie het bouwnummer wordt toegewezen.

Bovenstaande procedure wordt herhaald totdat alle bouwnummers zijn toegewezen.

5) Uitnodiging gesprek en tekenen overeenkomst

Iedereen die zich heeft ingeschreven, ontvangt van ons uiterlijk woensdag 28 juni bericht. Alle belangstellenden die zijn ingeloot en een bouwnummer toegewezen hebben gekregen worden door verkoopadviseur Marnix Haanappel van BPD of Waltmann Makelaars gebeld met het goede nieuws. Er wordt dan direct een afspraak ingepland voor een adviesgesprek. De belangstellenden die niet zijn ingeloot ontvangen een email met daarin het bericht dat ze geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen en op de reservelijst geplaatst zijn.

Na het adviesgesprek heb je de tijd om alle stukken thuis rustig door te nemen en eventuele vragen aan de verkoopadviseur te stellen. Ga je over tot aankoop? Dan stellen we de overeenkomst op en kun je deze ondertekenen.