De binnentuin van de Intermezzo

7 februari '18

Aan de achterzijde van het appartementencomplex Intermezzo komt een gezamenlijke binnentuin. Voor de inrichting is alvast een ontwerp gemaakt door een tuinarchitect. Deze tuin wordt na de bouw aangelegd met verschillende planten, boompjes en struiken, en er is uiteraard ruimte om lekker te zitten voor een praatje met de buren. 

Volop groen

De binnentuin wordt afgesloten van het openbaar gebied met een hek van ongeveer 1,80 meter hoog met hedera daarin, zo kunnen alleen bewoners het terrein betreden en kan je van de straatzijde niet direct de tuin in kijken. De tuin krijgt 3 grote borders met beplanting. Hierin komen onderhoudsvriendelijke vaste planten, een mening van grassen en bloeiende planten in verschillende kleuren, en een aantal kleine bomen. Uiteraard is ook aan tuinverlichting gedacht. Langs de tuinborders komen 4 houten tuinbanken te staan, waar je heerlijk met je boek in de schaduw kunt zitten op een warme zomerdag

Impressie

We hebben onderstaande impressie laten maken van de binnentuin. Zo krijg je alvast een eerste indruk hoe het ongeveer gaat worden. Zie jij jezelf hier al zitten?

Impressie tuin
  Bekijk de appartementen
  Lees het laatste nieuws