De Dirigent: Kies je eigen binnendeuren

11 april '19

De binnendeuren in je woningen doen een hoop met de uitstraling van je hele interieur. In de appartementen De Dirigent zijn de deuren standaard gladde witte opdekdeuren. Aannemer Adriaan van Erk biedt als optie 4 verschillende binnendeurpakketten aan. Elk pakket bestaat uit 1 deur met glas en 6 bijpassende dichte deuren. Ga jij voor De Luxe, Excellent, Prominent of Unicum?

Deluxe

Deluxe

Kies je voor het pakket Deluxe dan krijg je een glasdeur met 2 verticale ruiten van blank glas. Deze ruiten lopen nagenoeg van de vloer tot aan het plafond. De bijpassende dichte deur heeft verticale freeslijnen.

Excellent

Excellent

Liever een deur met horizontale lijnen? Dat kan met het Excellent pakket. De glasdeur krijgt 4 evenredig verdeelde glasruiten, uitgevoerd in blank glas. In de dichte deur komt dezelfde lijnverdeling terug alleen dan als gefreesde lijnen.

Prominent

Prominent

Is jouw stijl minimalistisch en strak? Het pakket Prominent bestaat uit een glasdeur met 3 glaspanelen, afgewerkt met geïntegreerde glaslatten. De dichte deur heeft hetzelfde design. De glaspanelen zijn dan vervangen door dichte panelen.

Unicum

Unicum

Spreekt een modern klassieke stijl je aan? Dan is het pakket Unicum de perfecte keuze. Het pakket bestaat uit massieve deuren met een luxe uitstraling. De glasdeur heeft 2 verticale ruiten met een glas-in-lood raamverdeling. De dichte deuren hebben dezelfde uitstraling. Het glas is echter vervangen voor bossingpanelen met een face profiel.

Meer informatie

Benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten voor het vervangen van de standaard deuren? Bekijk de informatiefolder en het pakketoverzicht bij de downloads van jouw favoriete woningtype, of door te klikken op onderstaande links:

>> Informatiefolder
>> Pakketoverzicht

  Bekijk de beschikbare appartementen
  Neem contact op