Eersteklas badkamer in De Dirigent

28 mei '19

Koop je een appartementen in De Dirigent dan krijg je standaard een luxe afgewerkte badkamer en toilet. Het tegelwerk is van Mosa, sanitair van Villeroy & Boch en kranen van Grohe. Dat zit dus wel goed!

image alt

Tegelwerk

De tegels op de vloer van zowel het toilet als de badkamer zijn van het merk Mosa en hebben standaard een afmeting van 30 x 30 cm in een donkergrijze kleur. Mosa produceert al meer dan 130 jaar vanuit Maastricht tegels uit de zuiverste grondstoffen. En dat doen ze ook nog op een duurzame manier. Op de wanden van het toilet en de badkamer komen ook Mosa tegels. Deze zijn glanzend wit, hebben een afmeting van 15 x 30 cm en worden liggen verwerkt. Liever een andere kleur tegel? Geen probleem. De kopersbegeleider van aannemer Adriaan van Erk vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

image alt

Duurzaam systeem

Het sanitair in zowel het toilet als de badkamer is van kwaliteitsmerk Villeroy & Boch. De kranen zijn van H. Grohe. De badkamer bestaat uit een dubbele wastafel met een spiegel en een inloopdouche met thermostaatkraan. Voor het afvoeren van het douchewater wordt een douchegoot WTW, oftewel een warmtewisselaar, geplaatst. Deze douchegoot vangt het warme douchewater op, de warmte wordt afgegeven aan de wissellaar in de goot waarmee vervolgens het koude aanvoerwater wordt voorverwarmd. Een duurzaam systeem dat het energieverbruik reduceert.

  Bekijk de woningen
  Lees meer over de keuken