Heb jij al een financiële check gedaan?

11 juni '18

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in een of meerdere bouwnummers van de woningen type Strauss? Dan ontvangen wij graag je financiële check. Rabobank Merwestroom is dinsdagavond 12 juni geopend voor een oriëntatiegesprek. Ze vertellen je dan precies wat je financiële ruimte is en geven je financiële check mee als gewaarmerkte brief. 

Upload je financiële check, zodra de verkoop start

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de appartementen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door nadat de verkoop is gestart een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar, zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft.

Let erop dat erin staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie.

Nog geen financiële check gedaan?

Op dinsdag 12 juni ben je van harte welkom van 18.00 tot 20.00 uur bij Rabobank Merwestroom in Sliedrecht (Bonkelaarplein 25) voor een speciale inloopavond hypotheken. Hier kun je geheel vrijblijvend je maximale financiering laten berekenen. Je kunt jezelf vooraf online voorbereiden en relevante documenten uploaden via www.rabobank.nl/hypotheekdossier. Ook kun je een afspraak maken via www.rabobank.nl/hypotheek indien je liever op een ander moment met de Rabobank in gesprek wilt. Tijdens de informatieavond over de Strauss woningen op woensdag 20 juni kun je uiteraard ook terecht bij een medewerker van de Rabobank. De informatieavond is van 18.30 tot 20.00 uur bij Rabobank Merwestroom in Sliedrecht (Bonkelaarplein 25). 

Rabobank
Wonen in een woning type Strauss? Lees meer over de verkoop
Benieuwd naar de prijzen? Bekijk de woningen