Hoe gaat de verkoop in zijn werk?

9 maart '16

Ben je ingeschreven als belangstellende, dan sturen we je op 17 maart een e-mail met een link naar de verkoopdocumenten, zoals de digitale brochure, meer- en minderwerklijst en verkooptekeningen. Op je gemak kun je thuis alles doornemen, eventuele vragen verzamelen en je voorkeur van de bouwnummers bepalen. Als je al gelijk een keuze hebt gemaakt, kun je het inschrijfformulier direct online invullen.

Informatieavond op donderdag 24 maart

Op donderdag 24 maart is er een informatieavond. Op deze avond ontvang je de gedrukte brochure en heb je alle gelegenheid voor het stellen van vragen. De informatieavond is van 18.30 tot 20.00 uur op de eerste verdieping van restaurant Spek & Bonen (Kerkbuurt 140, Sliedrecht).

Invullen digitaal inschrijfformulier

Na de informatiebijeenkomst heb je tot en met donderdag 31 maart de tijd om het digitale inschrijfformulier in te vullen.

Toewijzing, loting en gesprek - Type Largo

Op vrijdag 1 april wijzen wij toe aan de hand van de voorkeursbouwnummers die je op het inschrijfformulier hebt aangegeven. Geef dus zoveel mogelijk bouwnummers (max 5) op. Wanneer meerdere belangstellenden zich inschrijven voor hetzelfde bouwnummer, wordt er geloot.

Iedereen die zich inschrijft krijgt uiterlijk maandag 4 april bericht. Heb je een woning toegewezen gekregen, dan neemt de makelaar contact met je op en nodigt je uit voor een gesprek op kantoor. Heb je geen woning toegewezen gekregen, dan wordt je inschrijving toegevoegd aan de reservelijst. Uiteraard informeren we je hier dan ook over.

Toewijzing - Type Tonica

De toewijzing van het type Tonica verloopt op een andere manier. De koopsommen van deze woningen zijn door de gemeente gemaximaliseerd op € 193.500,- v.o.n. De notaris zal daarom door middel van loting een volgorde bepalen waarna de woningen op basis van de eerste voorkeur worden toegewezen. Meer informatie hierover is te lezen bij de prijslijst op de verkoopdocumentenpagina.

Laatste ontwikkelingen rond Baanhoek-West Nieuws
Voor speciale hypotheek Inloopavond