Mozart woningen opgeleverd!

12 oktober '16

Een aantal nieuwe eigenaren van de Mozart woningen in Baanhoek West zijn feestelijk het afgelopen weekend ingegaan! Vrijdag 30 september kregen zij namelijk de sleutel van hun prachtige woning. Er wordt volop gewerkt aan de afwerking van de woningen, buren maken kennis met elkaar en het begint al aardig te leven in de buurt.

Semi-vrijstaande woning

Dit is de zeer royale semi-vrijstaande woning van het type Mozart. Bijna 160m2 ruimte! Ieder gezinslid heeft hier zijn eigen slaapkamer en niemand loopt elkaar voor de voeten. Je komt samen in de royale woonkamer en in de tuin wordt volop gespeeld. Ook van deze woning zou je morgen de sleutel kunnen hebben en starten met de afwerking. Fijn, want op deze manier heb je geen dubbele lasten.

2 onder 1 kapwoning

Er is ook goed nieuws voor de liefhebbers van de Mozart 2-onder-1-kapwoning. Er is er namelijk nog één beschikbaar! En het mooie is dat de woning dus al gebouwd is, compleet met badkamer en al. Hierbij hoef je dus niet op je nieuwbouwhuis te wachten, maar je kunt bij wijze van spreken morgen de sleutels in handen hebben, overmorgen de keuken laten plaatsen en daarna behangen. Uniek in nieuwbouw, waar je doorgaans tot wel 2 jaar moet wachten op de woning.

Wij zijn gelijk even langsgegaan om de sfeer te proeven in de nieuwe buurt. Er gebeurt al een hoop en het ziet er gezellig uit! Natuurlijk hebben we ook de nog beschikbare woningen op de foto gezet. Misschien is een Mozart woning waar je zó in kan wel iets voor jou!

Snel verhuizen? Bekijk de nog beschikbare woningen >>