Nieuw: Koop je huis in Baanhoek West volledig online!

7 juni '18

Een paar schoenen online kopen is bijna voor niemand meer vreemd. Maar dat je ook je nieuwe huis volledig online kan kopen, dat is nog voor weinig mensen weggelegd. Toch kan dat binnenkort in Baanhoek West !  

100% online

In Baanhoek West kun je straks de koopcontracten voor je nieuwe woning digitaal ondertekenen! Nadat je een woning toegewezen hebt gekregen bepaal jij vervolgens hoe je het aankoopproces wilt doorlopen. Kort geleden heeft BPD in projecten in Vianen, Goorle, Tilburg en Amersfoort huizen volledig online verkocht. Nu staat een huis "online kopen" ook klaar voor Baanhoek West. Iedereen die geïnteresseerd is in Baanhoek West  kan binnenkort online een huis kopen. Hoe uniek is dat!

In je persoonlijke Mijn Eigen Huis account ontvang je belangrijke berichten over Baanhoek West. Daar kan je ook je voorkeuren opgeven als de verkoop start en uiteindelijk met een aantal klikken verder kan je jouw eigen droomhuis kopen. 

Meer over een Mijn Eigen Huis account

Of de makelaar

Uiteraard blijft het ook mogelijk om persoonlijk contact met de makelaar op te nemen. Dit kan zowel digitaal als fysiek. Door hun grote ervaring in nieuwbouw projecten en bekendheid in de omgeving kun je alle vragen stellen die je nog hebt. Je kunt er ook voor kiezen om na het gesprek met de makelaar, de koopovereenkomst vervolgens digitaal te ondertekenen. 

Weten hoe dit proces verloopt? Lees de verkoopprocedure. 

Makelaars baanhoek west

Interesse in Baanhoek West?

Baanhoek West gaat deze zomer in verkoop. Heb je interesse? De eerste stap richting deze verkoop zet je zelf. Maak je Mijn Eigen Huis account aan en favoriet dan jouw woningtype van je voorkeur. Je ontvangt dan steeds gerichtere informatie.

Hoe wordt ik een concrete kandidaat? Bekijk de toewijzingsprocedure
Iets voor jou? Bekijk alle woningen