Officiële handeling Intermezzo

12 december '18

Afgelopen maandag 10 december was het feest op de bouwplaats van appartementencomplex Intermezzo in Baanhoek-West. Wethouder Ton Spek heeft samen met een koper een deel van de fundering gestort om de start van de bouw te vieren.

Ondanks de kou waren bijna alle kopers aanwezig aan de Rondo in Baanhoek-West. Aannemer Gebroeders Blokland is begin november gestart met de bouw van appartementencomplex, bestaande uit 30 appartementen. Een mooi moment om de kopers, de wethouder, aannemer Gebroeders Blokland en ontwikkelaar BPD uit te nodigen voor een kennismaking op de bouwplaats. Na een kort welkomstwoord trok wethouder Spek uit de bouwhelm een naam van de gelukkige kopers die samen met hem de handeling mochten verrichten. Volledig gehuld in een overjas, laarzen en een helm betraden zij de bouwput en stortte een deel van de fundering. Na de handeling en de groepfoto met confetti vertrok het hele gezelschap naar De Heeren van Slydregt.

Nieuwe buren ontmoeten

Tijdens het laatste gedeelte van de middag werden er een aantal speeches gegeven door onder andere wethouder Ton Spek, Paul Opstal (Locatiemanager bij ontwikkelaar BPD) en Corsé van Rijn (Directeur van aannemer Gebroeders Blokland). Vervolgens hadden de kopers alle tijd om hun nieuwe buren te leren kennen onder het genot van een hapje en drankje. Naar verwachting worden de appartementen eind 2019 opgeleverd aan de kopers. 

Bekijk hieronder een impressie van de middag. 

Wonen in Baanhoek West? Bekijk het aanbod
Op de hoogte blijven? Bekijk het laatste nieuws