Pak jij de laatste kans in De Dirigent?

30 april '20

Er wordt hard gebouwd aan appartementencomplex De Dirigent. Het gebouw gaat steeds verder de hoogte in en ook met het metselwerk is al enige tijd geleden gestart. Bouwnummer 29 is het enige bouwnummer dat nog beschikbaar is. Pak jij deze laatste kans?

image alt

Extra bergzolder

Bouwnummer 29 is te vinden op de 4e verdieping van het appartementencomplex aan de Landinistraat. Oftewel de bovenste verdieping in de kap van het gebouw. Dit zorgt voor een sfeervolle schuine muur in de woonkamer en slaapkamers. En dat niet alleen, je hebt hierdoor een extra bergzolder die te bereiken is met een vlizo trap. Ideaal voor de kerstspullen en koffers. Beide slaapkamers hebben openslaande deuren met een Frans balkon. Het balkon van ca. 11 m2 bereik je via de woonkamer en is gelegen op het zuidoosten.

Bekijk de woning
image alt

Luxe afgewerkte badkamer

Omdat de bouw van De Dirigent is gestart, is er een keuze gemaakt voor de afwerking van het toilet en de badkamer. Deze ruimtes krijgen glanzende witte wandtegels van 29 x 44 cm. De vloertegels zijn mat in de kleur donkergrijs en hebben een formaat van 44 x 44 cm. Zowel het toilet als de badkamer is afgewerkt met sanitair van Villeroy & Boch. De badkamer is standaard voorzien van een 2e toilet, een Bruynzeel Palitano badmeubel van 120 cm met dubbele kraan, een elektrische designradiator, een douchehoek met douchegoot en een glazen zijwand en deur. De keuken wordt casco opgeleverd.

Interesse?

Is bouwnummer jouw nieuwe droomappartement? Neem dan contact op met Marnix Haanappel (088 712 28 42), makelaar van BPD, of Waltmann Makelaars (078 644 21 10). Zij vertellen je graag alles over de woning en kunnen je vrijblijvend een optie op het bouwnummer verstrekken.

  Bekijk de woning
  Neem contact op