Sint-Maartenfeest in Baanhoek-West

24 november '16

Vrijdag 11 november heeft de Buurtvereniging Baanhoek-West een Sint-Maartenfeest georganiseerd in de wijk. Dit was het eerste evenement van de buurtvereniging en het was meteen een succes! Er deden naar schatting zo’n 60 kinderen met ouders/begeleiders mee.  

Het Sint Maartenfeest ging van start bij de brede school in Baanhoek-West. Hier gaf voorzitter Piet Kramp het startsein voor de lampionoptocht door de wijk. De kinderen gingen vervolgens met hun lampion de wijk in.  Aanbellen mocht bij de woningen met een ballon aan de deur , waar ze na het zingen van een liedje iets lekkers kregen. De tocht eindigde weer in de brede school . Hier stond voor alle deelnemers de koffie, thee of limonade met cake al klaar en was het tijd om met elkaar kennis te maken of bij te praten.

Buurtvereniging

Na deze geslaagde eerste activiteit is Buurtvereniging Baanhoek-West hard bezig met het maken van een programma voor 2017. Inmiddels zijn er al aardig wat bewoners lid van de buurtvereniging, maar lid worden kan natuurlijk altijd. Kijk voor meer informatie op www. bvbaanhoekwest.nl .