Speciale hypotheek inloopavond

8 maart '16

De financiering is een belangrijk onderdeel van de koop van een nieuwe woning. Speciaal hiervoor organiseert Rabobank Merwestroom in samenwerking met BPD een inloopavond om je hier duidelijkheid over te geven. De adviseurs van Rabobank Merwestroom vertellen je precies wat je financiële ruimte is en wat je maandlasten worden. Hierdoor weet je meteen voor welke woningen je je kan inschrijven.

Kom binnenlopen!

De inloopavond wordt georganiseerd op donderdag 17 maart tussen 18:00 en 20:00 uur in het kantoor van de Rabobank in Sliedrecht, Bonkelaarplein 25. Het enige wat je die avond mee hoeft te nemen is een recente loonstrook.

Extra hypotheekmogelijkheden

De overheid heeft voor Nul-op-de-Meter wonen andere en ruimere mogelijkheden met betrekking tot de hypotheek vastgesteld. In bepaalde situaties kom je bijvoorbeeld in aanmerking voor een extra leencapaciteit. Dit kan oplopen tot maar liefst (max.) € 27.000,-. Een belangrijke voorwaarde hierbij is dat je inkomen minimaal € 33.000,- moet zijn.

Nul-op-de-Meter team

Het speciale Nul-op-de-Meter team van Rabobank Merwestroom is volledig op de hoogte en kan je vragen beantwoorden over specifieke regels die gelden bij een Nul-op-de-Meter woning. Zij zijn aanwezig tijdens deze speciale inloopavond. Komt 17 maart je niet uit?Neem dan contact op met de Rabobank om de hypotheekmogelijkheden te bespreken tijdens een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Morgen al op gesprek? Neem contact op via (0184) 67 30 00 of info.merwestroom@rabobank.nl.

Hoe gaat de verkoop in zijn werk? Baanhoek-West
Bezoek de modelwoning Best B'West