Standaard luxe keuken, tegelwerk en sanitair in fase Corelli

30 juni '21

Het fijne aan een nieuwbouwwoning is dat je deze helemaal kan inrichten naar jouw eigen smaak zonder dat je eerst het oude moet slopen. Hoe ziet jouw droomkeuken en -badkamer eruit? In de koopsom van de woningen in fase Corelli is een keuken, tegelwerk en sanitair inbegrepen. De leveranciers van de aannemer hebben een aanbieding gedaan en nodigen je graag uit in hun showroom.

image alt

De keuken

De keuken is een belangrijke plek in jouw nieuwe woning. Doordat de ruimte naadloos overloopt in de woonkamer is het wel zo prettig als deze ook volledig aansluit bij jouw smaak. Keuken Vision in Dordrecht is de keukenleverancier. Zij hebben een uitgebreide collectie aan fronten, handgrepen, kranen en werkbladen. Standaard zijn er 5 apparaten van Siemens inbegrepen: een inductiekookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en een koelkast. De keukenbrochure van jouw favoriete bouwnummer(s) vind je onder de downloads van het betreffende bouwnummer. Heb je liever andere apparaten, frontjes of werkblad? Geen probleem! Tegen meerprijs kan je de keuken volledig naar je eigen smaak aanpassen en inrichten. Keuken Vision laat graag de mogelijkheden zien in hun showroom.

image alt

De badkamer & toilet

Begin de dag goed met een goed afgewerkte badkamer. De vloertegels zijn standaard donkergrijs, maar er zijn meerdere mogelijkheden binnen de standaard verrekenprijs. De wandtegels zijn wit, mat of glanzend. Wil je liever iets anders? Geen probleem, tegelshowroom Tegel-Idee kan een offerte maken voor ander tegelwerk. Het sanitair is standaard van Villeroy & Boch en Grohe. Via de showroom van Van Munster is het mogelijk om dit aan te passen. Bekijk bij de downloads van jouw favoriete bouwnummer(s) de flyers met meer informatie over het tegelwerk en een impressie van het standaard sanitair.

NB: Aan het afwijken van de standaard kunnen meerkosten verbonden zijn. De leverancier stelt je hiervan op de hoogte.

  Lees het laatste nieuws
  Bekijk het woningaanbod