Verkoop appartementen Intermezzo gestart

15 februari '18

Het is zover: de verkoop van de appartementen Intermezzo is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Geef je voorkeuren door

Kijk op de verkoopdocumentenpagina voor onder andere de tekeningen, afwerking, koperskeuzen en nog veel meer van jouw favoriete appartement. Log in op jouw account van Mijn Eigen Huis en geef online je voorkeuren door.

Informatieavond 20 februari

Heb je nog vragen over de appartement naar aanleiding van de verkoopdocumenten? Of ontvang je graag een gedrukte brochure? Kom dan aanstaande dinsdag 20 februari tussen 18.30 en 20.00 uur naar de informatieavond bij Rabobank Merwestroom in Sliedrecht. De makelaar, aannemer, keuken- en sanitairleverancier en ontwikkelaar staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Ook is het mogelijk om een financiële check uit te laten voeren door een hypotheekadviseur van de Rabobank. 

Maak een account aan

Heb je nog geen account? Maak er dan snel een aan en geef dan je woningvoorkeuren door. Dit kan tot en met 26 februari 17.00 uur. Dinsdag 27 februari vindt de toewijzing plaats.