Verkoop De Componist gestart!

11 juli '16

De verkoop van de 20 nieuwe appartementen De Componist in Baanhoek-West is vandaag gestart. Alle informatie over de appartementen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Ook het doorgeven van je voorkeuren gaat via een persoonlijk, digitaal inschrijfformulier.

Penthouse

Geef je voorkeuren door

Kijk op de speciale verkooppagina voor onder andere de verkooptekeningen, afwerking en keukendocumentatie van jouw favoriete appartement. Had je je al in het verleden aangemeld, dan heb je een email ontvangen met een persoonlijke link naar het voorkeurenformulier. Had je je nog niet aangemeld, doe het dan snel op de verkooppagina. Dan krijg je binnen een uur ook de link. Geef daarop je woningvoorkeuren door. Dit kan tot en met maandag 18 juli. Daarna vindt de toewijzing plaats. 

Nog vragen?

Heb je nog vragen naar aanleiding van de verkoopdocumenten of heb je graag een gedrukte brochure in je bezit? Kom dan donderdagavond 14 juli tussen 18.00 en 20.00 uur naar het kantoor van Rabobank Merwestroom aan het Bonkelaarplein in Sliedrecht. Hier staan we voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en kan je de brochure afhalen.