Verkoop De Dirigent gestart

14 maart '19

Het is zover: de verkoop van de appartementencomplex De Dirigent is gestart! Alle informatie over de appartementen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Geef je voorkeuren door

Kijk op de verkoopdocumentenpagina voor onder andere de tekeningen, afwerking, meer- en minderwerk en nog veel meer van jouw favoriete woningen. Log in op jouw account van Mijn Eigen Huis en geef online je voorkeuren door. Vergeet niet je financiële check te uploaden. 

21 maart 2019

Vragen? Kom naar de informatieavond

Kom tussen 18.30 en 20.00 uur langs bij Rabobank Merwestroom (Bonkelaarplein 25) om al je vragen te stellen. De makelaars, aannemer en Rabobank adviseurs staan voor je klaar.

image alt

Maak een account aan

Heb je nog geen account? Maak er dan snel een aan en geef dan je woningvoorkeuren door. Dit kan tot en met dinsdag 26 maart 17.00 uur. Woensdag 27 maart vindt de toewijzing plaats. Je ontvangt uiterlijk aan het einde van de dag de uitslag van de toewijzing. Ook kun je dit terugvinden in je Mijn Eigen Huis account.