Verkoop woningen Strauss gestart

14 juni '18

Het is zover: de verkoop van de woningen type Strauss is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Geef je voorkeuren door

Kijk op de verkoopdocumentenpagina voor onder andere de tekeningen, afwerking, meer- en minderwerk en nog veel meer van jouw favoriete woningen. Log in op jouw account van Mijn Eigen Huis en geef online je voorkeuren door.

Informatieavond 20 juni

Heb je nog vragen over de woningen naar aanleiding van de verkoopdocumenten? Kom dan aanstaande woensdag 20 juni tussen 18.30 en 20.00 uur naar de informatieavond bij Rabobank Merwestroom in Sliedrecht. De makelaar, aannemer en ontwikkelaar staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Ook is het mogelijk om een financiële check uit te laten voeren door een hypotheekadviseur van de Rabobank. 

Maak een account aan

Heb je nog geen account? Maak er dan snel een aan en geef dan je woningvoorkeuren door. Dit kan tot en met maandag 25 juni 17.00 uur. Dinsdag 26 juni vindt de toewijzing plaats. Je ontvangt uiterlijk 27 juni de uitslag van de toewijzing.