Wat zit er in de opgeleverde Mozart woningen?

2 december '16

Eerder vertelden we al dat de schitterende Mozart woningen zijn opgeleverd. Keukens worden geplaatst, vloeren gelegd en de buren maken kennis met elkaar. Het begin te leven! Wil jij ook snel wonen in een Mozart woning, dan is dit je unieke kans om snel in een nieuwbouwwoning te trekken. Wij laten je zien wat er in de reeds opgeleverde Mozart woningen zit aan sanitair en keukenopties.

Begane grond

Er zijn nog slechts twee Mozart woningen beschikbaar in Baanhoek West. De aansluitingen voor de keuken zijn hier reeds geplaatst, nu is het aan jou om een mooi exemplaar uit te zoeken. Wij adviseren KeukenVision als het gaat om duurzame en hoogkwalitatieve keukens. Je eigen leverancier uitzoeken is natuurlijk ook een optie. In deze woning van bijna 160m2 -met mooie erker in de semi-vrijstaande woningen- kun je in ieder geval een prachtige woonkeuken creëren. Het sanitair beneden is al netjes afgewerkt met een hangend toilet uit de Villeroy & Bochlijn Omnia Pro.

Eerste etage

De badkamers in de nog beschikbare woningen zijn afgewerkt op hoog niveau, ook van het merk Villeroy & Boch. En behoorlijk compleet met twee wastafels, een hangend toilet en een aparte douche én ligbad met kranen van Gröhe. De handdoeken hang je natuurlijk lekker warm aan de designradiator.

Nieuwbouw Baanhoek West Sliedrecht

Jouw finishing touch

Naast de keuken kun je bij deze woningen nog je eigen finishing touch aan de woning meegeven. Ga bijvoorbeeld voor een moderne gietvloer of kies voor landelijk hout. Dit is helemaal aan jou! En dat is het leukste aan nieuwbouw: met een frisse basis beginnen en je eigen huis volledig vormgeven. Precies hoe jij het wilt.

Bekijk de nog beschikbare Mozart woningen >>