Doe een financiële check

28 januari '19

Binnenkort start de verkoop van De Dirigent. Heb je interesse in een of meerdere bouwnummers? Dan ontvangen wij graag je financiële check bij je inschrijving. Zo'n check kun je gemakkelijk uit laten voeren bij bijvoorbeeld Rabobank Merwestroom.

Upload je financiële check, zodra de verkoop start

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door nadat de verkoop is gestart een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar, zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft.

Let erop dat erin staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie.

Nog geen financiële check gedaan?

Neem dan contact op met Rabobank Merwestroom (0184 67 30 00) voor een gratis oriëntatiegesprek. Of loop op dinsdagavond tussen 18.00 en 20.00 uur binnen bij het wekelijkse Hypotheek Inloopspreekuur in het Rabobank kantoor in Sliedrecht. De Rabobank is ook aanwezig tijdens de informatieavond op 21 maart. Je kunt dan al je vragen stellen en eventueel direct een oriëntatiegesprek voeren. 

Wonen in De Eilanden? Bekijk het aanbod
Alles geregeld? Financiële check