Wonen op hoog niveau in De Componist

29 september '16

Hier woon je echt op hoog niveau. Ook als je voor een appartement op de begane grond kiest! Want dit gebouw is gebouwd met de meest hoogwaardige materialen. Alle appartementen zijn dan ook luxe afgewerkt. En dat merk je als je in de moderne open keuken ’s ochtends de krant leest of op je ruime balkon in het middagzonnetje heerlijk geniet van een wijntje.

Is hier wonen iets voor jou?

De Componist is zeker iets voor jou als je het gemak van een appartement zoekt. Misschien heb je geen gezinswoning nodig of wil je juist compacter gaan wonen met weinig onderhoud zonder in te leveren op ruimte. Ook als je een appartement zoekt maar je tuin niet wilt opgeven is er goed nieuws. Er zijn namelijk appartementen beschikbaar met een flinke tuin! Ook is wonen in De Componist een goede keuze als je in de buurt van je (klein)kinderen wilt wonen, maar wel een gelijkvloerse woning zoekt. Die natuurlijk op de etages is te bereiken met een lift.

Baanhoek-West

Je woont hier midden in de wijk Baanhoek West. Het prachtige complex heeft 1 hoofdentree aan de straatzijde. Parkeren doe je voor de deur en de fiets kun je kwijt in je eigen ruime berging. Een heerlijk detail zijn de grote ramen. Zo heb je altijd veel lichtinval in je woning en je kunt lekker naar buiten kijken. Spelen de kleinkinderen in het speeltuintje voor het complex? Je kunt ze fijn in de gaten houden!

Interieur Componist

Direct comfortabel wonen

Of je nu een fijn appartement zoekt met weinig onderhoud of kleiner wilt gaan wonen nu de kinderen uit huis zijn, wonen in De Componist is altijd comfortabel. Je bent zo op de snelweg, loopt naar het station of fietst naar het centrum van Sliedrecht. Ook niet onbelangrijk: de buurt is al bebouwd. Je komt dus direct te wonen in een echte wijk en zit niet nog jaren ‘in de bouw’.

Lijkt het jou ook fijn om te wonen in De Componist in Baanhoek West? Kijk dan snel bij de nog beschikbare appartementen. Misschien zit jouw droomwoning er wel tussen!