Opgeleverd

De Eilanden van Baanhoek West

Aan de rand van Baanhoek West vind je De Eilanden. Hier woon je ontspannen aan het water in een fijne dorpse omgeving. In de wijk proef je een authentieke sfeer en laat je de hectiek van de dag achter je. De kinderen spelen voor de deur en samen met de buren proosten jullie op het weekend. Je voelt het direct: dit is thuiskomen. Alle woningen zijn verkocht én opgeleverd.

image alt

43 energieneutrale woningen

In het wijkje De Eilanden zijn 43 woningen gerealiseerd in 2 fases door aannemer Waal. De laatste vrijstaande - en 2 onder 1 kapwoningen zijn in 2021 opgeleverd aan de kopers. Alle woningen zijn gasloos en energieneutraal, oftewel zeer duurzaam en klaar voor de toekomst! Je woont hier op de grens van Sliedrecht, met aan de overkant van het water de vrije bouwkavels van het Land van Matena in Papendrecht.

image alt

Jaren ’30 uitstraling

De Eilanden is een fijn wijkje geworden waar alleen bestemmingsverkeer komt. Er is een speeltuintje voor de kinderen en een directe verbinding met het naastgelegen Land van Matena. Zo ben je op de fiets of lopend in no time bij de supermarkt in De Markt van Matena. De woningen hebben een jaren ’30 uitstraling met zowel een voor- als achtertuin, hier en daar een erker en details in het metselwerk. Er wordt hier naar hartenlust gewoond!