Wat is jouw droomwoning?

Laatste fase uitverkocht

Het Veld: tuindorp in Baanhoek-West

Baanhoek-West is een gezellige, jonge nieuwbouwwijk in Sliedrecht met veel groen en water. Hier woon je in een schitterende duurzame woning en spelen de kinderen op straat. Er is een divers aanbod met rijwoningen, appartementen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen. Inmiddels hebben al veel gezinnen, stellen en singles hier hun thuis gevonden. De huidige bewoners verwelkomen je graag!

image alt

Het Veld

Het grootste deel van de 1e wijk Het Veld is inmiddels bewoond. De komende tijd bouwen we hier nog een laatste fase om het wijkje af te ronden. Zo breiden we buurtje voor buurtje uit. Jouw nieuwbouwwoning is hier ruim opgezet, luxe afgebouwd en ook nog eens energiezuinig.

De woningen in Het Veld zijn duurzaam, energiezuinig en hebben standaard al zonnepanelen op het dak. Je vind er ook de extreem zuinige nul-op-de-meter woningen. Het Veld is klaar voor de toekomst! De laatste fase, fase Corelli, is uitverkocht. Gemist? Kijk dan eens naar het aanbod in Het Buurtschap in Baanhoek-West. 

Bekijk Het Buurtschap
image alt

Laatste fase

De allerlaatste fase in Het Veld is uitverkocht. Fase Corelli bestaat uit 9 woningen; 6 levensloopbestendige en 3 vrijstaande. De levensloopbestendige woning heeft standaard een slaapkamer met badkamer op de begane grond. De vrijstaande woning kenmerkt zich door de riante woonkamer. De bouw is gestart.

Bekijk de woningen
Proef de sfeer van Het Veld Ligging
Zoek en vind jouw droomhuis Woningen