Het Buurtschap: niets moet, alles mag

Weet je het nog van vroeger? In jouw buurt was van alles te beleven. Je racete met je fiets door de straat, deed niets liever dan slootjespringen en had de beste verstopplek van iedereen. Droom je ervan om weer in zo’n buurt te wonen? Dan voel je je in ’t Buurtschap in Baanhoek-West gelijk thuis.

image alt

Gemoedelijk in het groen

Het Buurtschap is een landelijke wijk met een dorps karakter. De wijk bestaat uit 4 buurtschappen met zeer energiezuinige rijwoningen, herenhuizen, 2 onder 1 kapwoningen en levensloopwoningen. De slingerende straten worden omgeven door groen. Terwijl je de voortuin sproeit, steekt de buurman vrolijk zijn hand naar je op. Je zwaait terug, geniet van de zon op je gezicht en werpt een blik op de kinderen, die zich al de hele dag vermaken in de speeltuin. Zo, nu eerst maar eens een kop koffie.

image alt

Klaar voor de toekomst

De nieuwbouwhuizen in Het Buurtschap zijn met een EPC van 0,26 zeer energiezuinig. Dit getal geeft aan hoeveel energie het huis extra nodig heeft om op temperatuur te blijven. Met een EPC van 0,26 is je energierekening aanzienlijk lager. En dat wordt beloond door hypotheekverstrekkers. Je kunt wel 9.000 euro meer financieren. We bereiken zo’n lage EPC door de woning niet aan te sluiten op het gasnetwerk, uitstekend te isoleren en voldoende zonnepanelen te plaatsen. Zo ben je klaar voor de toekomst!

image alt

In verkoop

Niets moet, alles mag. Dat is het credo in Het Buurtschap. En dat voelt goed, zeker als je elke dag een vol programma hebt. De wijk biedt plek aan jong en oud. Ga je voor het eerst een huis kopen? Ben je toe aan iets groters? Of zoek je een plek waar je zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen? Op 24 maart is de verkoop gestart van appartementencomplex De Burgemeester. De inschrijving is gesloten. Bekijk het actuele aanbod op de pagina Woningen. 

Bekijk het woningaanbod
Nieuwsgierig? Lees het laatste nieuws
Vragen? Neem contact op