Fase 2b in voorbereiding

Het Buurtschap: niets moet, alles mag

Weet je het nog van vroeger? In jouw buurt was van alles te beleven. Je racete met je fiets door de straat, deed niets liever dan slootjespringen en had de beste verstopplek van iedereen. Droom je ervan om weer in zo’n buurt te wonen? Dan voel je je in ’t Buurtschap in Baanhoek-West gelijk thuis.

image alt

Gemoedelijk in het groen

Het Buurtschap is een landelijke wijk met een dorps karakter. De wijk bestaat uit buurtschappen met zeer energiezuinige rijwoningen, herenhuizen, 2 onder 1 kapwoningen en levensloopwoningen. De slingerende straten worden omgeven door groen. Terwijl je de voortuin sproeit, steekt de buurman vrolijk zijn hand naar je op. Je zwaait terug, geniet van de zon op je gezicht en werpt een blik op de kinderen, die zich al de hele dag vermaken in de speeltuin. Zo, nu eerst maar eens een kop koffie.

image alt

Klaar voor de toekomst

De nieuwbouwhuizen in Het Buurtschap fase 2 worden energieneutraal. Een energieneutrale woning houdt in dat de energie die je huis verbruikt en de energie die je opwekt nagenoeg gelijk zijn. Je hebt alleen nog de kosten voor het stroomverbruik van je apparaten in huis. We bereiken dit door de woning niet aan te sluiten op het gasnetwerk, uitstekend te isoleren en voldoende zonnepanelen te plaatsen. Ook worden de woningen voorzien van een Groenverklaring. De groenverklaring levert bij diverse hypotheekverstrekkers extra korting op. Bij een woning die energieneutraal is, kun je in veel gevallen extra leencapaciteit krijgen. Vraag jouw hypotheekadviseur naar de voorwaarden. Zo ben je klaar voor de toekomst!

image alt

Fase 2b in voorbereiding

Niets moet, alles mag. Dat is het credo in Het Buurtschap. En dat voelt goed, zeker als je elke dag een vol programma hebt. De wijk biedt plek aan jong en oud. Ga je voor het eerst een huis kopen? Of ben je toe aan iets groters? Bekijk het actuele aanbod op de pagina Woningen. Fase 2a is uitverkocht en de bouw start in juni 2024. De allerlaatste fase van BPD in Baanhoek-West, Buurtschap fase 2b, staat nu online. De verkoop start naar verwachting in de zomer van 2024.

Bekijk het woningaanbod
Nieuwsgierig? Lees het laatste nieuws
Vragen? Neem contact op