5 voordelen van het wonen in een appartement

3 februari '22

In Het Buurtschap komen 29 prachtige woningen in appartementencomplex De Burgemeester. Fijn uitzicht, een balkon of tuin en 2 slaapkamers. Er is genoeg keuze voor iedereen die graag in een appartement wilt wonen. Maar waarom kies je voor een appartement? Wij vertellen je graag de 5 voordelen.

1: SNELLER SCHOON EN MINDER ONDERHOUD

Wat dacht je van het voordeel van alles op één verdieping met schoonmaken? Geen gesjouw met stofzuigers en emmers. Muziekje aan en je vliegt door de woning! In een mum van tijd is hij schoon en opgeruimd. Is dat geen heerlijk idee? Want laten we eerlijk zijn: er worden maar weinig mensen echt blij van al het poetswerk dat je steeds maar bij moet houden. Hoe minder, hoe beter wat ons betreft. En in dezelfde lijn van schoonmaken ligt onderhoud. Je woont in een nieuwbouwwoning dus de eerste jaren heb je er geen omkijken naar. Daarna regelt de VvE het onderhoud waar je maandelijks voor spaart middels je servicekosten, ideaal toch?

image alt

2: Een fijne tuin of balkon

Zie je jezelf al zitten met een kopje koffie op je nieuwe balkon? De appartementen op de 1e tot en met de 3e verdieping hebben een balkon dat afgesloten kan worden met glazen panelen. Fijn als je hier toch wilt zitten op de minder warme dagen. Neem je liever nog geen afscheid van een tuin? Ga dan voor een appartement op de begane grond. Deze woningen hebben naast het terras ook nog een tuin. De tuin ligt iets lager dan het terras en bereik je via een paar traptreden naar beneden. Zie je de kleinkinderen hier al lekker spelen?

3: EEN GEVOEL VAN VEILIGHEID

Met wonen in een appartement kies je voor wonen met meerdere mensen in één gebouw. Het is makkelijker om contact te maken met andere bewoners omdat je elkaar tegenkomt in de lift en het trappenhuis. Een beetje sociale controle helpt bij het gevoel van veilig wonen. En daarnaast is het ook wel zo gezellig!

image alt

4: Zuinig wonen door minder energieverbruik

Wil je het liefst zo zuinig mogelijk wonen? Dat is zeker een voordeel aan een nieuwbouw appartement! In een appartementencomplex als De Burgemeester wordt van te voren al rekening gehouden met duurzaam wonen en energiezuinige bouw. Wonen in een appartement is op deze manier een goede stap. Je hoeft immers minder kosten te maken voor de energievoorzieningen en je bent klaar voor de toekomst! Zeker op lange termijn ga je dat verschil merken in de portemonnee.

5: De wijk is bijna afgerond

Het Buurtschap is het allerlaatste deel van de wijk Baanhoek-West. Je komt dus te wonen in een wijk die bijna klaar is. Ook staat dit appartementencomplex aan de rand van de wijk. Vanaf de parkeerplaats rij je in no time op de ouverture richting de snelweg, Papendrecht of het centrum van Sliedrecht. De wijk Land van Matena, aan de overkant van de Ouverture, krijgt ook steeds meer zijn definitieve vorm. Hier is al een klein winkelcentrum te vinden met onder andere een supermarkt, bloemist en slager.

Levensloopbestendig bovendien!

Alle voordelen samen maken deze appartementen trouwens uitermate geschikt als levensloopbestendige woningen. Dichtbij de voorzieningen, veilig, makkelijk schoon te maken, geen tot weinig onderhoud, hier kan je oud worden!

  Bekijk het woningaanbod
  Lees het laatste nieuws