Binnenkort nieuw aanbod in Het Buurtschap

27 december '22

Januari 2022 ging de eerste fase van Het Buurtschap in verkoop, alle woningen zijn verkocht en de bouw is inmiddels gestart! Tijd dus voor een nieuwe fase, de allerlaatste fase van BPD in Baanhoek-West. In fase 2 komen een aantal woningtypes terug uit fase 1 maar er is ook een nieuw type. 

image alt

Diverse woningtypes

Het Buurtschap fase 2 bestaat uit een mix van verschillende woningtypes, zoals rijwoningen, herenhuizen en 2 onder 1 kapwoningen. Nieuw in deze fase zijn de vrijstaande woningen. Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan de uitwerking van de woningen. Naar verwachting worden de diverse woningtypes in januari 2023 op deze website gepubliceerd. Vanaf dat moment is het mogelijk om je aan te melden als belangstellende, zodat we je op de hoogte kunnen houden van alle updates rondom deze fase. De verkoop zal naar verwachting in het voorjaar van 2023 starten. 

Afbeelding: een schetsimpressie van de architect van de 2 onder 1 kap en vrijstaande woningen.

Interesse?

Ontvang je al regelmatig een nieuwsbrief over Baanhoek-West? Dan hoef je nu niets te doen. Zodra de nieuwe fase op de website staat ontvang je van ons een e-mail, zodat je je voor één of meerdere woningtypes kunt aanmelden als belangstellende. Nog niet aangemeld voor de nieuwsbrief? Laat dan je gegeven achter onderaan deze pagina. Meer informatie over het verkoopproces kun je lezen op de pagina Woning kopen.  

Naar de pagina Woning kopen
  Lees het laatste nieuws
  Neem contact op