Buurtschap fase 2 50% verkocht

26 juli '23

Een prachtige mijlpaal voor Het Buurtschap fase 2. Een maand na het sluiten van de inschrijfperiode en het toewijzen van de bouwnummers is de helft van de woningen verkocht of staat een tekenafspraak voor ingepland! Op dit moment zijn er nog een aantal bouwnummers beschikbaar. Staat ook hier jouw droomwoning?

image alt

Beschikbaar aanbod

Een van de voorwaarden waaraan moet worden voldaan, voordat de aannemer de opdracht krijgt om te starten met de bouw, is dat er 70% van de woningen verkocht moet zijn. Na de eerste maand zijn we dus al goed op weg om dit percentage te behalen! De bouwnummers die op dit moment vrij zijn, zijn zowel van het type Hemmen als Winkler. Bekijk in onderstaande kavelkaart het beschikbare aanbod (groen), klik op jouw favoriete bouwnummer en vraag direct een vrijblijvende optie aan.

Bekijk het woningaanbod
image alt

Neem eens een kijkje!

Wil je een indruk krijgen hoe de woningen er in het echt uitzien? Fiets of rij dan eens langs de bouwplaats van Het Buurtschap fase 1. Het type Hemmen en Winkler zijn ook in aanbouw in deze fase en de bouw hiervan is al ver gevorderd.

  Bekijk het woningaanbod
  Neem contact op