Complete afwerking woningen Buurtschap fase 2a

29 november '23

De woningen in Het Buurtschap fase 2a worden standaard opgeleverd met een keuken. Ook het tegelwerk en sanitair zijn in de prijs inbegrepen. We delen graag de details met je! Ook kun je deze details en nog veel meer alvast teruglezen tussen de downloads bij je favoriete bouwnummer.

image alt

De keuken

De standaard keuken van Keukenvision heeft een hoop opties en mogelijkheden. Zo kun je kiezen uit 23 frontkleuren voor de kastjes en wel 37 kleuren voor het werkblad. De geselecteerde keuken heeft een rechte opstelling (type Hemmen) of hoek opstelling (type Winkler) en is uitgerust met een 4 zone inductie kookplaat met daarboven een recirculatie wandafzuigkap en een koelkast. Heb je liever andere apparaten, frontjes of bijvoorbeeld een kokendwaterkraan? Geen probleem! Tegen meerprijs kan je de keuken volledig naar je eigen smaak aanpassen en inrichten. 

>> Bekijk de keukenbrochure type Hemmen (tussenwoning)
>> Bekijk de keukenbrochure type Hemmen (hoekwoning)
>> Bekijk de keukenbrochure type Winkler

image alt

Sanitair en tegelwerk

De afwerking van de  badkamer met toilet is ook in de koopsom opgenomen. Standaard wordt de badkamer voorzien van een enkele wastafel van het merk Villeroy & Boch met een mengkraan van Hansgrohe. De douchehoek krijgt een thermostaatkraan en een glijstangset van Hansgrohe. Het hangende toilet is ook van Villeroy & Boch. 

Het tegelwerk op de vloer bestaat uit tegels van 30 x 30 cm in de kleur donkergrijs. De wandtegels hebben een afmeting van 25 x 33 cm in de kleur glanzend wit. Het wandtegelwerk wordt staand verwerkt. 

Liever een andere inrichting voor je badkamer? Dat kan! Via de geselecteerde showroom kun je naar wens een andere offerte laten maken.

  Bekijk de woningen
  Lees het laatste nieuws