Dubbel feest bij De Burgemeester

4 april '23

Maandag 3 april was het dubbel feest op de bouwplaats van het nieuwbouwappartementencomplex De Burgemeester in Baanhoek-West. Nieuwsgierig wat er te vieren was? Lees en kijk dan snel verder.

Officiële handeling

Alle kopers waren op deze zonovergoten maandag uitgenodigd op de bouwplaats om te vieren dat eind vorig jaar de bouw van het complex was gestart. Ook werd op die dag de laatste van alle 29 appartementen verkocht, dus dat was dubbel feest! Tijdens de feestelijkheden werd de traditionele 'officiële handeling' verricht. Daarna was er voor de kopers alle tijd om kennis met hun toekomstige buren te maken en was er de mogelijkheid om door een appartement te lopen.

De Burgemeester en de burgemeester

Tsja. Wie kan er nu niet ontbreken nu bij de officiële handeling voor een appartementencomplex dat De Burgemeester gaat heten? Inderdaad, de burgemeester! Jan de Vries, burgemeester van de gemeente Sliedrecht deed een kort woordje, net zoals Senior ontwikkelaar Paul Opstal van BPD en aannemer Gebroeders Blokland. Dat het een geslaagde middag was, blijkt wel uit onderstaande foto's.

Ook wonen in Baanhoek-West?

Ben jij op zoek naar een woning in Sliedrecht? In de wijk Het Buurtschap in Baanhoek-West, zijn wij achter de schermen druk in voorbereiding met Het buurtschap fase 2. In deze fase komen in totaal 54 woningen in een mix van eengezinswoningen, herenhuizen, vrijstaande en 2 onder 1 kapwoningen. Staat jouw droomhuis erbij? Laat dan snel je gegevens achter bij het woningtype waar jouw voorkeur naar uit gaat.

Bekijk de woningen van fase 2
Heb je een vraag? We staan je graag te woord
Wat, wanneer en hoe? Bekijk de Planning