Laatste beschikbare bouwnummer in De Burgemeester

27 januari '23

Pak jij de allerlaatste kans om een nieuw appartement te kopen in Baanhoek-West? Bouwnummer 106 in De Burgemeester is nog het enige beschikbare bouwnummer. En het fijne is, de bouw is al gestart!

image alt

Bouwnummer 106

Dit fijne 3-kamerappartementen bevindt zich op de eerste verdieping van het appartementengebouw. De woning heeft een woonoppervlakte van ca. 82, een balkon met beglazing van ca. 9m2 en berging op de begane grond. Het appartement bereik je via de lift of trap. Op het parkeerterrein heb je 1 eigen parkeerplaats. Bekijk alle details over de woning op de pagina Woningen en vraag vrijblijvend een optie aan.

Bekijk het bouwnummer

Bouwwerkzaamheden

De aannemer is begin januari vol nieuwe energie verder gegaan met de bouw van het appartementengebouw. De graafwerkzaamheden zijn afgerond, net zoals de start van de funderingswerkzaamheden. Op dit moment worden de bronboringen voor de warmtepompen uitgevoerd, deze gaan ongeveer 100 meter diep de grond in. Ook worden de heipalen gekraakt, zodat het betonijzer vrij wordt gemaakt voor de aanhechting met de nog te storten fundering. Het uitzetten van de fundering en het maken van de werkvloer start ook op korte termijn.

  Lees het laatste nieuws
  Bekijk het woningaanbod