Maak kennis met De Burgemeester

21 december '21

De Burgemeester is de nieuwste fase in Het Buurtschap. Het appartementencomplex ligt aan de entree van de wijk. Met als credo: 'niets moet en alles mag', geniet je hier elke dag van het groen. Lekker beschut op het balkon of in jouw eigen tuin! Bekijk nu de kenmerken en meld je aan als belangstellende bij jouw favoriete type.

image alt

Meld je aan

Het appartementencomplex bestaat uit 29 appartementen opgedeeld in 3 verschillende woningtypes. De 5 begane grondappartementen van ca. 82 tot 89 m2 beschikken over een balkon, een tuin en berging op de begane grond. De 16 fijne verdiepingsappartementen bevinden zich op de eerste en tweede verdieping van het appartementengebouw en de 8 topappartementen bevingen zich op de bovenste verdieping. Deze woningen hebben ook een woonoppervlakte van ca. 82 tot 89 m2, een balkon met beglazing en berging op de begane grond. 

Op de pagina Woningen zijn de details van de woningtypes, prijsindicatie, de eerste schetsimpressies en de schetsplattegronden te bekijken. Via de knop 'Aanmelden voor projectfase' is het mogelijk om je aan te melden als belangstellende bij je favoriete type. We houden je dan de komende tijd op de hoogte van alle ontwikkelingen. Dit is ook belangrijk om je kansen te vergroten op je droomwoning in deze fase. Naar verwachting start de verkoop in het eerste kwartaal van 2022. 

Naar de woningen
  Bekijk de woningen
  Lees het laatste nieuws