Meer dan 70% verkocht van De Burgemeester

30 mei '22

Goed nieuws! In minder dan 2 maanden tijd is 70% van de appartementen in De Burgemeester verkocht. Onlangs lieten we je al weten dat de vergunning is verleend. Allemaal positieve ontwikkelingen voor het gunnen van het project aan de aannemer. Naar verwachting kan de aannemer in het najaar van 2022 starten met de bouw.

Opschortende voorwaarden

Voordat de aannemer de opdracht krijgt om te starten met de bouw moet aan een aantal opschortende voorwaarden worden voldaan. Dit zijn: 70% van de appartementen zijn verkocht, de vergunning is onherroepelijk en de grond is bouwrijp. Het voorverkooppercentage van 70% is dus gehaald. De vergunning is na verwachting medio juni onherroepelijk, mits er geen bezwaren binnenkomen. Ook wordt er op de bouwplaats hard gewerkt aan het bouwrijp maken van het kavel.  Met al deze ontwikkelingen is de verwachting dat de aannemer in het najaar kan starten met de bouw. 

image alt

Ook wonen in De Burgemeester?

Er zijn nog een aantal bouwnummers beschikbaar in De Burgemeester. Pak jij de allerlaatste kans om een nieuw appartement te kopen in Baanhoek-West? Een optie aanvragen gaat heel gemakkelijk via deze website. Ga naar je favoriete beschikbare bouwnummer en klik op de knop Optie aanvragen. Wij laten je zo spoedig mogelijk weten of je de optie hebt verkregen. 

Bekijk het aanbod
  Lees het laatste nieuws
  Bekijk het woningaanbod