Nieuw woningaanbod in Het Buurtschap

9 maart '23

Wil jij graag wonen in Het Buurtschap in Baanhoek-West, maar heb je nog geen woning kunnen bemachtigen? Dan hebben we goed nieuws voor je. Er komt namelijk een nieuwe fase aan en de woningtypen staan nu online! Bekijk snel de conceptimpressies, de belangrijkste kenmerken én prijsindicaties. Misschien staat jouw droomhuis er tussen!

image alt

De woningtype in fase 2

Nu fase 1 in aanbouw is, is het tijd voor nieuw aanbod in Het Buurtschap. En dat komt eraan! We zijn druk bezig met de voorbereidingen van fase 2. Op de pagina woningen kun je de conceptimpressies en kenmerken van de woningtypen alvast bekijken. Naar verwachting start de verkoop in het tweede kwartaal van 2023. Deze nieuwe fase bestaat uit 54 woning, in verschillende typen namelijk:

  • Rijwoning type Hemmen
  • Herenhuis type Winkler
  • 2 onder 1 kapwoning type Drijber - Langskap
  • 2 onder 1 kapwoning type Drijber - Dwarskap
  • Vrijstaande woning type Ypeij

Interesse?

Spreken deze woningtypen je aan en wil je op de hoogte blijven van fase 2. Ga dan naar het betreffende woningtype op de pagina woningen, klik op de button 'aanmelden voor deze fase' en laat je NAW-gegevens achter. Je ontvangt dan een update zodra er meer informatie bekend is, zoals de bouwnummerspecificaties en plattegronden, én hoort wanneer de verkoop start. 

Bekijk het woningaanbod

Een woning kopen, zo werkt het!

Wil je nu alvast meer weten over hoe het kopen van een woning in dit project in zijn werk gaat? En ben je benieuwd naar hoe de toewijzing verloopt? Lees dan gauw verder op de pagina Woning kopen. Hier kun je alle stappen van het proces lezen. Tip: bekijk ook de videoserie over het kopen van een nieuwbouwwoning. Dan ben je helemaal voorbereid!

  Neem contact op
  Bekijk het woningaanbod