Nieuwe fase: Buurtschap fase 2b

30 januari '24

Wil jij graag wonen in het Buurtschap maar heb je je jouw droomhuis nog niet gevonden? Dan hebben we goed nieuws voor je! Er komt namelijk een nieuwe fase aan en de woningtypes staan nu online! Dit is de allerlaatste fase van BPD in Baanhoek-West. In deze fase komen de woningtypes Winkler en Hemmen weer terug en zijn er ook nieuwe types toegevoegd. Bekijk snel de (concept) impressies, de belangrijkste kenmerken én prijsindicaties. Misschien staat jouw droomhuis hier!

image alt

De woningtypes in fase 2b

Nu meer dan 90% van fase 2a is verkocht is het tijd voor een nieuwe fase. En dat komt eraan! We zijn druk bezig met de voorbereidingen van fase 2b. Op de pagina Woningen kun je de woningtypes alvast bekijken en je aanmelden als belangstellende. Naar verwachting start de verkoop in het voorjaar van 2024. Deze nieuwe fase bestaat uit 28 woningen in verschillende types, namelijk:

  • Eengezinswoning type Hemmen
  • Herenhuis type Winkler
  • 2 onder 1 kap type Drijber - langskap
  • 2 onder 1 kap type Drijber - dwarskap
  • Vrijstaande woning type Ypeij

Bekijk het woningaanbod

Interesse?

Spreken deze woningtypes je aan en wil je op de hoogte blijven van fase 2b. Ga dan naar het betreffende woningtype op de pagina Woningen, klik op de button 'aanmelden voor deze fase' en laat je NAW-gegevens achter. Je ontvangt een e-mail zodra er meer informatie bekend is, zoals de bouwnummerspecificaties en plattegronden, én hoort wanneer de verkoop start.

  Lees het laatste nieuws
  Bekijk het woningaanbod