Kom langs tijdens de NVM Open Huizen Dag

7 september '23

Ben je je aan het oriënteren op de woningmarkt of heb je je oog al laten vallen op een woning in Het Buurtschap fase 2 in Baanhoek West? Dan is het mogelijk om tijdens de NVM Open Huizen Dag kennis te maken met de locatie en een kijkje te nemen in een referentiewoning in aanbouw van het type Winkler en Hemmen. Op zaterdag 30 september ben je tussen 11:00 en 15:00 uur van harte welkom. Laat je geheel vrijblijvend informeren over de voordelen van het kopen van een nieuwbouwwoning in Het Buurtschap.

30 september 2023

NVM Open Huizen Dag in Het Buurtschap

Op 30 september tussen 11:00 en 15:00 uur ben je van harte welkom. We zien je graag bij de keet op de bouwplaats van Het Buurtschap fase 1. Je kunt deze bereiken via de bouwweg met een toegang aan de Baanhoek. Van daaruit is het mogelijk om de woning(en) te bezichtigen. Aanmelden is niet nodig, vergeet geen stevige schoenen aan te doen!

image alt

Zet in je agenda!

Wat kun je verwachten?

  • Kom langs en bekijk een referentiewoning in fase 1 in aanbouw van het type Winkler en Hemmen
  • Ons team staat klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van jouw keuze
  • Maak kennis met de wijk Baanhoek West.

Kom jij langs?

Je hoeft je niet aan te melden, voel je vrij om tussen 11:00 en 15:00 uur binnen te lopen bij het de bouwkeet van Het Buurtschap fase 1.  Kom jij met de auto, dan kun je deze parkeren bij de keet. Vergeet geen stevige schoenen aan te trekken als je een woning in aanbouw wilt bezoeken.

Heb jij interesse in een van de woningen en wil jij niet wachten tot de NVM Open Huizen Dag? Vraag dan direct een optie aan bij een beschikbaar bouwnummer of neem contact met ons op.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Een nieuwbouwwoning kopen? Bekijk het beschikbare aanbod