Prijsindicatie Het Buurtschap fase 1

26 november '21

Het Buurtschap fase 1 krijgt steeds meer vorm. Achter de schermen zijn we hard bezig met de laatste puntjes op de i voor de verkoop start. Daar horen natuurlijk ook prijzen bij. Ga snel naar jouw favoriete woningtype en bekijk de indicatieve koopsommen.

Bekijk de indicatieve koopsommen
image alt

Koopsomindicatie

De prijzen zijn nog niet definitief, maar dit geeft wel vast een idee hoeveel de herenhuizen, eengezins-, levensloopbestendige- en 2 onder 1 kapwoningen straks gaan kosten. De prijzen per bouwnummer worden binnenkort bekend. Belangstellenden ontvangen hierover automatisch bericht. 

Vrij op naam
Alle koopsommen zijn vrij op naam (v.o.n.). Dit is inclusief privé parkeerplaats. Verder houdt het in dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen: makelaarskosten, notariskosten voor de leveringsakte en aansluiting van elektra, water en riolering.

image alt

Wat kan ik lenen? 

Nu je de prijzen per woningtype weet, vraag je je wellicht af of dit binnen jouw budget valt. Hiervoor is het handig om te weten wat je kunt lenen. Hiervoor hebben wij een financieringstool in samenwerking met de Rabobank om jou alvast een eindje op weg te helpen.

image alt

Mijn Eigen Huis account

Wil jij straks in aanmerking kunnen komen voor één van de woningen in Het Buurtschap fase 1? Dan heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Hierin zie je jouw favoriete woningtype(s), de verkoopdocumenten zodra deze gereed zijn en hier kan je straks je voorkeuren doorgeven als de verkoop is gestart. Via onderstaande button lees je hoe je een account kan aanmaken.

Account aanmaken
Wanneer gebeurt er wat? Planning
Welke woning past bij jou? Woningen