Uitgelicht: Extra ruime eengezinswoning Hemmen

23 december '21

Dat woningtype Hemmen heerlijk ruim is dat wisten we natuurlijk al. Maar heb je ook gezien dat er enkele 'specials' tussen staan? Deze extra ruime rijwoningen zijn namelijk voorzien van een uitstekende tuitgevel. En dat zorgt voor extra ruimte op de begane grond en eerste verdieping, maar maakt ook de zolder lekker groot! We vertellen je er graag meer over.

Eindeloos veel mogelijkheden

Denk je nu: we hebben nog meer ruimte nodig. Dat kan! Op de begane grond heb je de mogelijkheid tot een uitbouw aan de achterzijde. En gezien het formaat van de tuin is dat absoluut geen probleem. Mocht je nog op zoek zijn naar een extra kamer, dan kun je er op zolder nog 2 extra realiseren. Met daglicht en voldoende plek voor je sportuitrusting, slaapbank of bureau.

image alt

Lekker speciaal

De specials liggen verspreid door de wijk. Waar een 'normale' woning van het type Hemmen een woonoppervlakte van 122 of 123 m2 heeft. Doet dit 10-tal er een schepje bovenop. De woonkamer is 6 m2 groter en ook op de verdiepingen daarboven is de ruimte voelbaar. In totaal beschikken deze woningen over zo'n 20 m2 extra. Dat is veel!

Is dit jullie droomwoning?

Is dit helemaal perfect voor jullie (grote) gezin? Zet deze bouwnummers dan snel op jouw favorietenlijstje en wie weet wonen jullie straks in deze speciale woningen in Het Buurtschap.

Bekijk de woningen
  Lees meer nieuws
  Bekijk de woningen