Uitgelicht: Luxe en ruime Herenhuizen type Winkler

30 oktober '23

In de Herenhuizen in Het Buurtschap woon je licht, luxe en ruim! De woningen typeren zich door een warme rode steenkleur én de aangebouwde berging met tuinkamer. De grote raampartijen zorgen voor een prachtig lichtinval in de woningen. En ruim woon je zeker met maar liefst 157 m2 woonoppervlakte. Ook heb je twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De woning is door de zij-entree en zij-uitbouw heel efficiënt ingedeeld, wat voor veel praktische ruimte en fijne kamers zorgt. In de buurt hangt een gemoedelijke sfeer dat zorgt voor een hoog wooncomfort. Het Buurtschap is het laatste wijkje dat wordt gerealiseerd in Baanhoek-West. Dat betekent dat je meteen in een buurt komt te wonen die bijna af is! Er zijn nog maar een paar woningen beschikbaar, wees er dus snel bij!

image alt

Herenhuizen

  • Prijs: €582.000 – €608.000 V.O.N.
  • Woonoppervlakte: 157 m2
  • Tuinoppervlakte: ca. 86 - 89 m2
  • Parkeren: 2 parkeerplaatsen op eigen terrein
  • Kamers: 4
  • Slaapkamers: 3
  • Energielabel: A++++
  • Keuken en badkamer in de prijs inbegrepen


Mogelijkheden

Behoefte aan nog meer ruimte? Dat kan! Op de begane grond zijn er aan de achterzijde uitbouwmogelijkheden. Voorkeur voor een schuifpui naar de tuin in plaats van openslaande deuren? Ook dat is mogelijk. Heb je de wens voor een extra slaap-, sport- of werkvertrek? De indeling op de tweede verdieping kan zo worden aangepast dat er ruimte is voor één of zelfs twee extra kamers. 

Lees hier meer informatie over de meer- en minderwerk opties.

image alt

Groene voordelen

De woningen zijn volledig energieneutraal. Dat houdt in dat de energie die je huis verbruikt, nagenoeg gelijk is aan de energie die wordt opgewekt door het huis. Je hebt hierdoor alleen de kosten voor het stroomgebruik van je apparaten in huis. Dit komt onder andere door de uitstekende isolatie, de aanwezige zonnepanelen en doordat de woningen gasloos zijn. Ook financieel interessant is dat de woningen een groenverklaring hebben. Hiermee krijg je bij diverse hypotheek verstrekkers extra rentekorting op je hypotheek. Een voorbeeld hiervan is bij de Rabobank: de Groen Hypotheek. Lees hier meer.

Met het oog op de toekomst zit je hier dus goed: duurzaam en een lage energierekening!

Kom de buurt van jouw droomwoning nu al bekijken!

Wist je dat je al een sneak preview van jouw buurt kan bekijken? De woningen in fase 1 zijn al in aanbouw, dus kom gerust eens langs om de wijk te bekijken!

Bekijk de Herenhuizen
  Lees het laatste nieuws
  Bekijk het woningaanbod