Woningen Buurtschap fase 2b inclusief keuken

28 juni '24

De woningen in Het Buurtschap fase 2b worden standaard opgeleverd met een keuken. Deze keuken van Keukenvision heeft een hoop opties en mogelijkheden. Zo kun je kiezen uit een breed pallet aan kleuren voor het werkblad en de frontjes van de kasten. De bijbehorende apparaten zijn van Whirlpool. Wat heeft jouw voorkeur?

image alt

KeukenVision

KeukenVision is geselecteerd als partner van dit project. Het grote voordeel van een projectpartner is dat de adviseurs in de showroom alle informatie van de woning al tot hun beschikking hebben. Ze weten exact waar het leidingwerk ligt en welke wijzigingen hierin mogelijk zijn. Zo kunnen ze dus de perfect passende keuken samenstellen. Deze keuken kun je volledig personaliseren. In onderstaande brochures doen ze je een keuken-voorstel. Dit is een voorbeeld van een keuken passende in de woning, uiteraard is deze volledig naar wens aan te passen en natuurlijk passen er veel meer opstellingen in de woning, deze werken de adviseurs van KeukenVision graag voor je uit in hun showroom in Dordrecht.

image alt

Hoop opties en mogelijkheden

De standaard keuken van Keukenvision heeft een hoop opties en mogelijkheden. De geselecteerde keuken heeft een rechte opstelling (type Hemmen, Drijber - langskap) of hoek opstelling (type Winkler, Drijber - dwarskap, Ypeij) en is uitgerust met onder andere een 4 zone inductie kookplaat met daarboven een recirculatie wandafzuigkap en een koelkast van Whirlpool. Heb je liever andere apparaten, frontjes of bijvoorbeeld een kokendwaterkraan? Geen probleem! Tegen meerprijs kan je de keuken volledig naar je eigen smaak aanpassen en inrichten. 

  Lees het laatste nieuws
  Bekijk het woningaanbod