2 onder 1 kapwoning type Drijber - langskap

ca. € 615.000 v.o.n. In voorbereiding

Omschrijving

Vanuit je woonkamer zo de tuin instappen, slaapkamers voor het hele gezin én voldoende bergruimte? Dat zijn de 2 onder 1 kapwoningen met een langskap van Het Buurtschap fase 2b! Dankzij de 3 slaapkamers en extra zolderruimte zijn dit de ideale gezinswoningen. Niet alleen binnen-, óók buitenshuis geniet jij met het hele gezin. De autoluwe wijk, het groen in de straten en het speeltuintje op loopafstand; hier groeien jouw kids veilig spelend op. Het allerfijnste is dat dit één van de laatste bouwfases van deze wijk is. Kortom, jij komt te wonen op een plek waar momenteel de puntjes op de i gezet worden!

In voorbereiding

2 onder 1 kapwoning type Drijber - langskap

ca.
€ 615.000
ca. 142 m2
5 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
Parkeerplaats
Tuin
dorpsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

Rentekorting met de Groenverklaring

Deze woningen hebben een groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals bij de GroenHypotheek van Rabobank. Bij deze hypotheek krijg je korting op de hypotheekrente over de eerste €150.000 bij 10 jaar vaste rente*. Naast deze korting kom je ook in aanmerking voor de extra Duurzaamheidskorting. *Bekijk de voorwaarden op de website van Rabobank.

image alt

Energieneutraal wonen

De woningen in Het Buurtschap fase 2 worden energieneutraal. Een energieneutrale woning houdt in dat de energie die je huis verbruikt en de energie die je opwekt nagenoeg gelijk zijn. Je hebt alleen nog de kosten voor het stroomverbruik van je apparaten in huis. We bereiken dit door de woning niet aan te sluiten op het gasnetwerk, uitstekend te isoleren en voldoende zonnepanelen te plaatsen.