Vrijstaande woning type Ypeij

ca. € 735.000 v.o.n. In voorbereiding

Omschrijving

Je zet de openslaande deur open en stapt direct het groen in. Door de tuin wandel je richting het water. Je neemt plaats op de (optionele) vlonder en geniet van jouw eerste kopje koffie in de zon. In Het Buurtschap fase 2b komen twee vrijstaande woningen beschikbaar. Dit zijn, op z’n zachts gezegd, de parels van het project! Binnenshuis geniet jij van ruimte en luxe, buitenshuis van rust en groen. En het allerfijnste? Dit is één van de laatste bouwfases van deze wijk. Kortom, jij komt te wonen op een plek waar momenteel de puntjes op de i gezet worden!

In voorbereiding

Vrijstaande woning type Ypeij

ca.
€ 735.000
ca. 158 m2
4 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
Parkeerplaats
Tuin
Zuid-westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Rentekorting met de Groenverklaring

Deze woningen hebben een groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals bij de GroenHypotheek van Rabobank. Bij deze hypotheek krijg je korting op de hypotheekrente over de eerste €150.000 bij 10 jaar vaste rente*. Naast deze korting kom je ook in aanmerking voor de extra Duurzaamheidskorting. *Bekijk de voorwaarden op de website van Rabobank.

image alt

Energieneutraal wonen

De woningen in Het Buurtschap fase 2 worden energieneutraal. Een energieneutrale woning houdt in dat de energie die je huis verbruikt en de energie die je opwekt nagenoeg gelijk zijn. Je hebt alleen nog de kosten voor het stroomverbruik van je apparaten in huis. We bereiken dit door de woning niet aan te sluiten op het gasnetwerk, uitstekend te isoleren en voldoende zonnepanelen te plaatsen.