Herenhuis type Winkler #006

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Een prachtig hoge voorgevel én unieke tuinkamer; hierdoor worden de Herenhuizen in Het Buurtschap getypeerd. Deze luxe woningen hebben 157 m2 woonoppervlakte. De bijzondere indeling van de kamers zorgt niet alleen voor veel praktische ruimte, ook krijgt het Herenhuis hierdoor iets eigens. Dit in combinatie met de groene, gemoedelijke omgeving maken dat het hier ontzettend fijn wonen is! Dit is één van de laatste bouwfases van deze wijk. Kortom, jij komt te wonen op een plek waar momenteel de puntjes op de i gezet worden!

In aanbouw / bewoond

Herenhuis type Winkler #006

ca. 157 m2
4 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
2 parkeerplaatsen
ca. 86 m2Tuin
Oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Rentekorting met de Groenverklaring

Deze woningen hebben een groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals bij de GroenHypotheek van Rabobank. Bij deze hypotheek krijg je korting op de hypotheekrente over de eerste €150.000 bij 10 jaar vaste rente*. Naast deze korting kom je ook in aanmerking voor de extra Duurzaamheidskorting. *Bekijk de voorwaarden op de website van Rabobank.

image alt

Energieneutraal wonen

De woningen in Het Buurtschap fase 2a worden energieneutraal. Een energieneutrale woning houdt in dat de energie die je huis verbruikt en de energie die je opwekt nagenoeg gelijk zijn. Je hebt alleen nog de kosten voor het stroomverbruik van je apparaten in huis. We bereiken dit door de woning niet aan te sluiten op het gasnetwerk, uitstekend te isoleren en voldoende zonnepanelen te plaatsen.