Baanhoek-West uitstekend bereikbaar

Baanhoek-West is uitstekend bereikbaar, de wijk ligt vlakbij de op- en afrit van de A15. Je bent ook zo op treinstation Baanhoek, waar de MerwedeLingelijn rijdt tussen Dordrecht en Geldermalsen. Handig als je naar werk of school gaat, wilt winkelen of uitgaat in de Drechtsteden of Rotterdam.

image alt

Auto

Wil je een dagje shoppen of gewoon naar je werk? Vanuit Baanhoek-West rijd je zo de A15 op. Met de auto ben je dus snel in bijvoorbeeld Dordrecht, Gorinchem of Rotterdam. En wat verder weg kan natuurlijk ook, rijd door naar Breda of ga de grens over naar België voor een weekendje Antwerpen of Gent.

image alt

Trein

Over het spoor reis je met de MerwedeLingelijn snel en comfortabel richting Gorinchem (binnen 15 minuten) en Dordrecht (binnen 10 minuten). Binnen een halfuur ben je zelfs al in Rotterdam! Je neemt de trein om de hoek op Station Baanhoek of iets verderop op Station Sliedrecht.

image alt

Boot en Bus

Daarnaast de verschillende regionale buslijnen, die stoppen bij station Baanhoek, voor een goede verbinding met de overige Drechtsteden. Er stopt zelf een Waterbus die naar Dordrecht vaart aan de Rosmolenweg en natuurpark de Biesbosch, op loop- en fietsafstand van Baanhoek West!

image alt

Fiets

Baanhoek-West is omgeven door verschillende fietsroutes. Zo loopt er een ‘Fietssnelweg’ door de wijk die je snel naar het centrum van Sliedrecht brengt of de andere kant op naar Papendrecht. Ook zijn er genoeg recreatieve fietspaden. Bijvoorbeeld langs de Beneden Merwede of maak een mooie fietstocht door de Alblasserwaard en ga langs Oud-Alblas, Kinderdijk en Bleskensgraaf.

Heerlijk rustig wonen en alles dichtbij Ligging
Ontdek wat Baanhoek-West te bieden heeft Voorzieningen