Welkom in tuindorp Baanhoek-West

Baanhoek-West is een gezellige, jonge nieuwbouwwijk in Sliedrecht met veel groen en water. Er is een divers aanbod woningen, zoals hoek- en tussenwoningen, appartementen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen. Inmiddels hebben al veel gezinnen, stellen en singles hier hun thuis gevonden. De huidige bewoners verwelkomen je graag!

Het Buurtschap

Het Buurtschap

Het Buurtschap is het laatste deel van Baanhoek West. De wijk bestaat uit buurtschappen met zeer energiezuinige rijwoningen, herenhuizen, 2 onder 1 kapwoningen en levensloopwoningen. De slingerende straten worden omgeven door groen. 

Bekijk Het Buurtschap
De Eilanden

De Eilanden

In het wijkje De Eilanden staan 43 woningen, bestaande uit vrijstaande en 2 onder 1 kapwoningen. Alle woningen zijn gasloos en energieneutraal, oftewel zeer duurzaam en klaar voor de toekomst! Je woont hier op de grens van Sliedrecht, met aan de overkant van het water de vrije bouwkavels van het Land van Matena. Alle woningen zijn verkocht en bewoond. Er komt geen nieuw aanbod meer.

Bekijk De Eilanden
Woningen in het Veld

Het Veld

Het Veld is de 1e wijk van Baanhoek-West. Een groen gebied met een aantal woonstraten, speeltuinen, een plantsoen en een singel. Daarnaast vind je er ook een brede school. Kenmerkend voor dit deelgebied is de grote diversiteit in woningen en de gemoedelijke sfeer. Alle woningen zijn verkocht, er komt geen nieuw aanbod meer.

Bekijk Het Veld
Bekijk de voortgang van Baanhoek-West Planning
De gedachte achter Baanhoek-West Visie