Eengezinswoning type Hemmen #035

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Niks moet, alles mag. Dat voel jij niet alleen in de wijk, maar ook in jouw heerlijke woning. De landelijke omgeving, het dorpse karakter… Hier spelen jouw kinderen veilig op straat en maak jij een praatje met de buurman. De rijwoningen variëren van 122 tot 136 m2. De praktische indeling én 3 slaapkamers maken dit tot de ideale gezinswoning. Dit is één van de laatste bouwfases van deze wijk. Kortom, jij komt te wonen op een plek waar momenteel de puntjes op de i gezet worden!

In aanbouw / bewoond

Eengezinswoning type Hemmen #035

ca. 136 m2
4 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
ca. 60 m2Tuin
Westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Rentekorting met de Groenverklaring

Deze woningen hebben een groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals bij de GroenHypotheek van Rabobank. Bij deze hypotheek krijg je korting op de hypotheekrente over de eerste €150.000 bij 10 jaar vaste rente*. Naast deze korting kom je ook in aanmerking voor de extra Duurzaamheidskorting. *Bekijk de voorwaarden op de website van Rabobank.

image alt

Energieneutraal wonen

De woningen in Het Buurtschap fase 2 worden energieneutraal. Een energieneutrale woning houdt in dat de energie die je huis verbruikt en de energie die je opwekt nagenoeg gelijk zijn. Je hebt alleen nog de kosten voor het stroomverbruik van je apparaten in huis. We bereiken dit door de woning niet aan te sluiten op het gasnetwerk, uitstekend te isoleren en voldoende zonnepanelen te plaatsen.